«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό! Πάμε για την επόμενη»

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό! Πάμε για την επόμενη»

Πριν λίγες ημέρες οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την κούπα της Superleague K17! Ένα από τα βασικά στελέχη της άμυνας των «ερυθρόλευκων», Τάσος Μποσκουΐδης, έκανε τον δικό του απολογισμό στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφία από την απονομή του τίτλου, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε μια υπέροχη και απαιτητική χρονιά, ο κόσμος είδε και από εμάς ένα πολύ μικρό δείγμα από το μέταλλο και το μεγαλείο της οικογένειας του Ολυμπιακού. Από μικρά, μας μάθανε να μην εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και δικαιωθήκαμε.

Ένα τεράστιο μπράβο σε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Ολυμπιακό που μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε αυτές τις στιγμές. 3η σερί κούπα. Πάμε για την επόμενη…».

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών όλη την χρονιά έδειξε ότι με τη δουλειά μπορεί να καταφέρει πολλά. Αγωνίζεται στην ακαδημία του Ολυμπιακού από το τμήμα κάτω των 14 ετών και συνεχίζει, ενώ η φετινή κούπα ήταν η δεύτερή του στους «ερυθρόλευκους», καθώς είχε κατακτήσει και το περσινό πρωτάθλημα της Κ17, όντας ο νεώτερος σε ηλικία στο ρόστερ!

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική Κ17, η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Euro 2018, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.