Εύκολα ο Παναιτωλικός την Κέρκυρα

Εύκολα ο Παναιτωλικός την Κέρκυρα

Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Παναιτωλικός απέναντι στην Κέρκυρα, παίρνοντας τη νίκη εκτός έδρας με 5-0 για τη Superleague K20.

Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να προηγηθεί στο 33′ του αγώνα με το γκολ του Πριόνα, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του στο 54′. Έξι λεπτά μετά ο Νταλακούρας «έγραψε» το 0-3, ενώ στο 70′ αποβλήθηκε από τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ματσοβίλα.

Με τον Παναιτωλικό να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στο 72′ ο Γιαννιώτης σημείωσε το 0-4 και στο 89′ ο Γεωργούσης διαμόρφωσε το τελικό 0-5 στον αγώνα, ενώ να σημειωθεί πως στο 81′ αποβλήθηκε και από τον Παναιτωλικό ο Παναγιωτίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης): Λαδάς, Τρεπεκλής, Γραμμένος, Ματσοβίλα, Κυζιρίδης, Βασιλάκης, Βλάχος, Ζαΐμι, Κουλούρης, Μίσκου, Γκερέκος, ενώ έπαιξαν και οι Γεωργόπουλος, Τσιριγώτης, Τζατζανάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μιχάι, Μαλής, Τσιγγάρας, Παναγιωτίδης, Νταλακούρας, Μπελεβώνης, Γιαννιώτης (84′ Γεωργούσης), Γκασούκας (70′ Καββαδίας).