Εύκολο 4-0 του ΠΑΟΚ με ΑΕΛ στους Κ15

Δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα οι Κ15 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Λάρισα και νίκησαν με 4-0, για το πρωτάθλημα της Superleague K15. Οι γηπεδούχοι σαφώς ανώτεροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕΛ και έτσι ήρθε εύκολα η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το οκτώ στα οκτώ στον Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος. Στο ματς προηγήθηκε στο 30′ με το πέναλτι του Αβεντισιαν το οποίο κέρδισε ο Γρηγοριάδης. Στο 38′ ο Θεοδωρίδης μετά από ασίστ του Τσοπούρογλου έγινε το 2-0, ενώ στο 44′ ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Γκορτεζιάνι να αξιοποιεί την πάσα του Τσοπούρογλου. Το τελικό σκορ έγραψε ο Αλτιντζής με προσωπική ενέργεια στο 60′.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος, Γιάννης Αμπατζίδης): Μακρής, Αβεντισιάν, Καλτσίδης, Λαγωνίδης, Γρηγοριάδης, Καλαϊτζής (50′ Σαπουντζής), Τεμερτζόγλου (50′ Παναγιώτου), Γρόσδης, Θεοδωρίδης (50′ Τσέλιος), Τσοπούρολγου (50′ Σαρέγκος), Γκορτεζιάνι (55′ Αλτιντζής).

ΑΕΛ (Βασίλης Νάρης): Κουκίτσι, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Κ. Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Μπουζούκης, Μ. Τσουμάνης, Σκουλίδης, Σταύρος, ενώ μπήκαν και οι Λεπενιώτης, Αθανασιάδης, Δίχρης, Οικονομίκος.