«Ζήσαμε κανονικό ποδόσφαιρο»

«Ζήσαμε κανονικό ποδόσφαιρο»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιάννης Ντάλλας, έγραψε το δικό του σχόλιο στα social media για τον τελικό των Κ17 της ομάδας του με τον Ολυμπιακό:

«Ο τελικός πρωταθλήματος Κ17 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη, ήταν ένας αγώνας όπως πρέπει να είναι ΟΛΟΙ οι αγώνες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φίλαθλοι και των δύο ομάδων, χειροκρότημα και ενθάρρυνση (για 120 λεπτά), δάκρυα από τους χαμένους, χαμόγελα από τους νικητές. Απλά μιλώντας, ζήσαμε κανονικό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Το χαρήκαμε όλοι όμως και για έναν επιπρόσθετο λόγο.

Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλότατου επιπέδου, τέτοιο που βλέπουμε ΜΟΝΟ στο καλύτερο ματς της χρονιάς στο πρωτάθλημα ανδρών Super League. Αν θέλουμε όλα γίνονται, απλά δεν θέλουμε.

Και χωρίς να έχει καμία υπερβολή συμπάθειας, η συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ είναι δεδομένο ότι θα φέρει σπουδαίες μέρες στο σύλλογο, αρκεί το μυαλό να παραμείνει στο κεφάλι. Τέτοιο ταλέντο μαζεμένο σε μια ομάδα έχει να υπάρξει πολλά-πολλά χρόνια, από εποχές πίσω στην Εθνική Ελπίδων του 1998, η οποία μετά από κάποια χρόνια κατέκτησε το EURO».