Ημέρα νούμερο… 8 στο Πήλιο για τον Ολυμπιακό

Ημέρα νούμερο… 8 στο Πήλιο για τον Ολυμπιακό

Την 8η τους ημέρα ολοκλήρωσαν στα Χάνια του Πηλίου οι ομάδες Κ20 και Κ17 της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας με στόχο να δουλέψουν όπως πρέπει και να είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Το πρόγραμμα της 8ης ημέρας στο Πήλιο, περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, με τους παίκτες να δουλεύουν στην τακτική, ενώ παράλληλα άκουσαν έντονες παρατηρήσεις των προπονητών τους για τα λάθη που έγιναν στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης ήρθε η ώρα του παιχνιδιού των προπονητών! Το πρόγραμμα είχε ποδοβόλεϊ και οι ομάδες έβγαλαν την ποιότητα και την τέχνη τους μέσα στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν… εξέδρα και να αποθεώνουν τους «δασκάλους» τους.

Την πρώτη ομάδα συγκρότησαν οι Καραταΐδης, Ιμπαγάσα και Βούζας και τη δεύτερη οι Τοπολιάτης, Θέος και Κουτσογιάννης. Νικήτρια με σκορ 4-2 ήταν η πρώτη ομάδα η οποία περιμένει και… κέρασμα από τους αντιπάλους της.

Στην 9η ημέρα (Παρασκευή) το πρόγραμμα έχει διπλές προπονήσεις για τις ομάδες, αλλά και θεωρία εν όψει των φιλικών αγώνων του Σαββάτου.