Η… έκπληξη της σχολής των Ιωαννίνων!

Θρυλική υποδοχή στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού επιφύλαξαν τα παιδιά της σχολής του συλλόγου στα Ιωάννινα, κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο της πόλης. Περισσότερα από 150 παιδιά ντυμένα με τις εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας αποθέωσαν τα είδωλα τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που δίνουν τη Δευτέρα ένα σημαντικό ματς για το Πρωτάθλημα Super League με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των θαυμαστών τους, οι οποίοι ονειρεύονται να τους μοιάσουν και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι μικροί ποδοσφαιριστές αποθέωσαν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ζητώντας του να βάλει γκολ στο παιχνίδι, ενώ ρωτούσαν τον νεαρό άσο Παναγιώτη Ρέτσο πως αισθάνεται που σε τόσο μικρή ηλικία είναι βασικός στον Ολυμπιακό!

Τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ακούσουν τα σοφά λόγια του Συμβούλου Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κριστιάν Καρεμπέ.

Η σχολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2016 έχει ξεπεράσει τα 220 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών τα οποία μαθαίνουν από τον κ. Μητσιόπουλο, τον παλαίμαχο άσο της ομάδας μας κ. Τάτση και τους άλλους προπονητές τα μυστικά της μπάλας. Να σημειωθεί πως η σχολή των Ιωαννίνων έχει γίνει σημαντική δύναμη στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ηπείρου και συνεχίζει κάθε ημέρα να «δυναμώνει».