Η έκπληξη του Μουρίνιο στους παίχτες του Top Eleven

Η έκπληξη του Μουρίνιο στους παίχτες του Top Eleven

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

To Tοp Eleven για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που μπορεί όποιος επιθυμεί να το κατεβάσει από το Play Store ή το App Store στο tablet ή το κινητό του και δημιουργώντας ως προπονητής την δική του ποδοσφαιρική ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, ακόμη και διεθνή τρόπαια αγωνιζόμενος ενάντια σε παίχτες από όλο τον κόσμο!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε από τη Nordeus τον Μάιο του 2010 (αρχικά διαθέσιμο μόνο ως εφαρμογή του facebook) και από τότε έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς μετρά σύμφωνα με την εταιρεία, πάνω από 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες αυτή την περίοδο!

Από το 2013 το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του παιχνιδιού είναι o προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο η Nordeus έχει κυκλοφορήσει αρκετά διασκεδαστικά διαφημιστικά ανά διαστήματα. Στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, ο Πορτογάλος προπονητής κάνει έκπληξη στους παίχτες του παιχνιδιού μετά από την εικονική συνέντευξη τύπου που δίνουν.

Η έκπληξη του Μουρίνιο:

H εικονικής πραγματικότητας συνέντευξη του Μουρίνιο με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών στο χώρο:

Να προσθέσουμε πως η εταιρεία ανακοίνωσε τον Μάιο με δελτίο τύπου πως θα είναι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ένας εκ των χορηγών της Στόουκ, ομάδας που αγωνίζεται στην Πρεμιερ Λιγκ.