Η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Σε αγώνα του «Attica Cup« που διεξήχθη το Σάββατο (14/1) στο Περιστέρι η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη άνοιξε το σκορ ο Κουλουριώτης (26’) και ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 στο 57΄. Στο 60’ ο Δεγαϊτας, με πλασέ, έκανε το 1-2 και το 1-3 στο 67’ με κεφαλιά ο Βοϊδονικόλας. Το 1-4 διαμόρφωσε στο 79’ με σουτ ο Τσέργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σφύρλας, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος, Γλυνός, Ράμμα, Χρυσικός, Κοτσιανούλης, Κουλουριώτης, Μικρός, αγωνίστηκαν και οι Μούγιος, Τσέργας, Κερίμι, Βοϊδονικόλας, Δεγαΐτας.

Κ-12: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2
Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο (14/1) στο Περιστέρι η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Τα γκολ για τον ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Παρασκευάς (29′), Φαλέκας (36′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Τροιζής, Βασιλάκος, Σταράκης, Παρασκευάς, Χουρδάκης, Μπουμπουλίμα, Γεωργούλιας, Διαμαντόπουλος, Μουζακίτης, Αθανασίου, Τουλγέρογλου/ Ρουμελιώτης, Φικάι, Μπασμπανάς, Φαλέκας, Δρόσος, Νίνος, Μουζακίτης.

Κ-11: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-6
Στο «Attica Cup» αγωνίστηκαν και οι Κ-11 του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και επικράτησαν με 6-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μανιός (1), Κοπανίδης (1), Χαρίτος (1), Μπάμπουλης (1), Μυστακίδης (1), Μπάδρας (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωρκράτης Κοψαχείλης): Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάμπουλης, Κουτρέτσης, Μπάδρας, Χατζόγλου/ Γιαννόπουλος, Μυστακίδης, Δανδουλάκης, Κοπανίδης.

Κ-10: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1
Σε αγώνα για το «Θουκυδίδειο» που διεξήχθη το Σάββατο (14/1) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-10 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Πανιώνιου. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Λάμπρης (1), Σπυρόπουλος (1), Φίλης (1), Κτενάς (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιάκωβος Χατζηράπτης): Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Πρίφτη, Γιωτόπουλος, Φίλης, Καρακώστας, Κτενάς, Λάμπρης, Σπυρόπουλος/ Μαλικούρης, Μαχαίρας, Μενεγάτος, Πουλής, Χαραλαμπίδης.

Σε αγώνα της πρεμιέρας της Β’ φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη το Σάββατο στον Κορυδαλλό η Κ-14 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον ΑΟ Κορυδαλλού.

Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχε ο Αλέξανδρος Δούμας (57′, 69′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Ζέζας, Αμανατίδης, Γιανναράκος, Πετάνι, Γαρμπής, Κουϊμελής, Τάμπος, Σταμέλλος, Κίτσος, Μαρίνης, Ν. Δούμας, ενώ έπαιξαν και οι Σταρένιος, Α. Δούμας, Λάγγας, Ρέτσος.