Η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 2′ με αυτογκόλ του Μανιού, αλλά ο Ολυμπιακός «απάντησε» με δυο γκολ του Χαρίτου (30′, 38′) και πήρε το παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάδρας, Κουτρέτσης, Μπάμπουλης, Χατζόγλου/ Κοπανίδης, Μουζακίτης, Μυστακίδης, Σκιαδάς.

Στο ίδιο τουρνουά η Κ-13 αγωνίστηκε και εκείνη το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε με 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε δυο δοκάρια με Φλώκο και Γιαννόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, δέχτηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό και ηττήθηκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αδαμόπουλος, Γκίνι, Γιαλεδάκης, Παπαντωνόπουλος, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Ποιμενίδης, Φλώκος, Μπόλης/ Ρέτσος, Αρβανιτάκης, Γαλάνης, Αναστόπουλος.

Κ-14: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Λιάτσος στο 2′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γιγίνης, Α. Δούμας, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Τάμπος, Τσιουρής, Ντόη, Λιάτσος, Σταμούλης/ Σταρένιος, Φεϊζούλα, Ν. Δούμας, Κίτσος, Κουϊμελής, Λάγγας, Σπυριδάκης.

Νίκη στην ΕΠΣ Πειραιά
Σε αγώνα της 8ης ημέρας της Β’ φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη το Σάββατο στη Νίκαια η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Παννεαπολικού. Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση με 20 βαθμούς έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Παπακωνσταντίνου (1), Σπυριδάκης (2), Φεϊζούλα (1).