Η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Εντυπωσιακό είναι το ξεκινήμα της Κ13 της Ακαδημίας μας στο «24ο Mundialito» που «φιλοξενεί» έως τις 15 Απριλίου η πόλη Ταραγόνα της Καταλονίας. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε στους τρεις αγώνες που έδωσε την Κυριακή και τη Μεγάλη Δευτέρα και είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο της.

Στον πρώτο της αγώνα την Κυριακή κέρδισε με 7-0 CE FB Salou Costa Daurada από την Καταλονία με τα γκολ να σημειώνουν οι: Ποιμενίδης (4), Σταυρόπουλος (1), Γιαννόπουλος (1), Μπόλης (1).

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Ολυμπιακός επικράτησε το πρωί με 1-0 της Vida Ativa από την Βραζιλία και το απόγευμα με 2-0 της USA Int. East από τις ΗΠΑ. Το γκολ στον πρώτο αγώνα σημείωσε ο Αλέξης και στον δεύτερο και τα δυο ο Ποιμενίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια είναι οι: Κιοσσές Αθανάσιος, Αλέξης Γιώργος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γκίνι Κριστιάν, Λίτσο Σέρχιο, Γλογοβίτης Ιωάννης, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Ποιμενίδης Γιώργος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Σταυρόπουλος Χρήστος.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση του ομίλου και την Μεγάλη Τρίτη δίνει δυο παιχνίδια, το πρωί κόντρα στην Gimnàstic de Manresa CF (Καταλονία) και το απόγευμα απέναντι στην Malaga CF.

Δυο νίκες πέτυχαν οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου. Η Κ-8 επικράτησε με 9-3 της Αναγέννησης Μοσχάτου στο Ρέντη, ενώ η Κ-9 με 8-6 του ΓΣ Πανιώνιος στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη.

Τα παιχνίδια των ομάδων του Κώστα Σοφιανού:

* Κ-8: Ολυμπιακός-Αναγέννηση Μοσχάτου 9-3

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μυλωνάς (3), Μαγλογιάννης (2), Σαμουργασίδης (2), Μαρούλης (1), Σεϊντόλι (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντραγκότι, Τσολακάκης, Σεϊντόλι, Πλης, Ζώγας, Μαρούλης, Μυλωνάς/ Μαγλογιάννης, Συριβλής, Σαμουργασίδης.

* Κ-9: Ολυμπιακός-ΓΣ Πανιώνιος 8-6

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Πατρώνης (3), Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (1), Αυγουστίδης (1), Μουγγός (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουστάκης, Βρυώνης, Αυγουστίδης, Γούσιος, Πατρώνης, Κούρτης, Καρυτινός/ Δουλαβέρας, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Διαμαντάκος, Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης, Σουχλάκης, Σπυρόπουλος.

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας η Κεντρική Σχολή Ρέντη του Ολυμπιακού.

Οι ομάδες του Διονύση Ρουμαντζά και του Θωμά Ροκάι κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους και συνεχίζουν με στόχο την κορυφή! Συγκεκριμένα το Προπαδικό κέρδισε με 3-2 τον Πανερυθραϊκό με τα γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνουν οι Σούφλας Σπύρος(2), Νικολόπουλος Σπύρος.

Στην κατηγορία Τζούνιορ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Αγίου Δημητρίου με τα γκολ να πετυχαίνουν οι: Λαγούτης Γιώργος, Δήμου Μάνθος, Διαμαντάκος Προκόπης, Παναγάκος Ηλίας, ενώ στα Τζούνιορ η Σχολή μας επικράτησε με 4-1 του ΟΦ Γέρακας. Τα γκολ πέτυχαν οι: Παναγάκος Ηλίας (2), Μίλο Κριστιάν, Ζουριδάκης Νικόστρατος.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη.