Η αγωνιστική δράση του Ολυμπιακού

Σε αγώνα για το «Attica Cup» που διεξήχθη την Κυριακή στο Περιστέρι η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη σκόραρε δις ο Μπάδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Λουλουργάς, Μπάδρας, Τσόνεβ, Αντωνάκος, Χαρίτος, Κουτρέτσης, Κοπανίδης, Μουζακίτης, Χατζόγλου/ Δανδουλάκης, Γιαννόπουλος, Μπάμπουλης, Μυστακίδης, Μανιός.

Φιλική νίκη για την Κ-14
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-14 επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Τα δυο γκολ της ομάδας του Τάσου Πάντου σημείωσαν οι: Τσάμπος, Τσιουρής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Καραπαναγιωτίδης, Γιγίνης, Γαρμπής, Τάμπος, Κουϊμελής, Σπυριδάκης, Λιάτσος, Σταμέλλος, Δούμας Ν/ Φεϊζούλα, Γιανναράκος, Δούμας Α, Ζέζας, Λάγγας, Μαρίνης, Μπέσης, Ντόη, Τσιουρής.

Επτάρα για την Κ-12
Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στη Βάρη η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΠΑΕ Πανιώνιος. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Μουζακίτης (2), Αθανασίου (2), Διαμαντόπουλος (1), Ρουμελιώτης (1), Γεωργούλιας (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Κοκμοτός, Βασιλάκος, Σταράκης, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Γεωργούλιας, Μουζακίτης, Τουλγέρογλου, Αθανασίου, Διαμαντόπουλος/ Χουρδάκης, Τόλι, Συρίγος, Ρουμελιώτης, Νινός, Δρόσος, Μακρυνώρης.