Η αγωνιστική δράση του Ολυμπιακού

Σε αγώνα του «Atiica Cup» που διεξήχθη την Κυριακή στον Άγιο Κοσμά η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-3 της αντίστοιχης ομάδας του ΓΣ Πανιώνιος.

Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο 9′ αλλά πήρε τη νίκη με γκολ των: Διαμαντόπουλου (2), Φικάι (1), Αθανασίου (1), Σταράκη (1), Νίνου (1), Δρόσου (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Συρίγος, Βασιλάκος, Σταράκης, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Γεωργούλιας, Αθανασίου, Ρουμελιώτης, Τουλγέρογλου, Φικάι, Διαμαντόπουλος/ Μακρυνώρης, Μουζακίτης, Νίνος, Τόλι, Τροιζής, Χουρδάκης, Δρόσος, Τουλγέρογλου.

Σε αγώνα του «Αttica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στον Άγιο Κοσμά η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΓΣ Πανιώνιος. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Τσιουρής (1), Κουιμελής (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γιγίνης, Αλ. Δούμας, Λάγγας, Καραπαναγιωτίδης, Κουιμελής, Τσιουρής, Λιάτσος, Σταμούλης, Σταμέλλος/ Ζέζας, Ν. Δούμας, Φεϊζούλα, Γαρμπής, Γιανναράκος, Μαρίνης, Μπέσης, Ντόη, Σπυριδάκης, Τάμπος.

Σε αγώνα για το «Θουκυδίδειο» που διεξήχθη την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-9 του Ολυμπιακού επικράτησε με 9-1 του Ηνίοχου. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού σημείωσαν οι: Κούρτης (2), Καρυτινός (1), Μιχαϊλίδης (1), Πατρώνης (1), Γεωργαντάς (1), Καντεράκης (1), Αυγουστίδης (1), Βριώνης (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κώστας Σοφιανός): Μουστάκης, Βριώνης, Αυγουστίδης, Μιχαϊλίδης, Κούρτης, Γεωργαντάς, Καρυτινός/ Καντεράκης, Πατρώνης, Αυγουστίδης, Γούσιος, Δουλαβέρας.

Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στον Άγιο Κοσμά η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του ΓΣ Πανιώνιος. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Λίτσο (2), Φλώκος (1), Αλέξης (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κιοσσές, Γιαλεδάκης, Κατσαούνος, Αλέξης, Παπαντωνόπουλος, Σταυρόπουλος, Μάνδρος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Λίτσο, Ποιμενίδης/ Σκαρτσιάρης, Ρούσσος, Αρβανιτάκης, Κορφιάτης, Αναστόπουλος, Γλογοβίτης.

Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-1 της αντίστοιχης του ΓΣ Πανιώνιος. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Χατζόγλου (1), Χαρίτος (1), Μυστακίδης (1), Μπάμπουλης (1), Αντωνάκος (1), Κουτρέτσης (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Μπάμπουλης, Κουτρέτσης, Μπάδρας, Χατζόγλου/ Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Μυστακίδης, Αντωνάκος, Γιαννόπουλος.