Η ΑΕ Πολυκάστρου ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για τον Ευθυμιάδη

Ο Ατρόμητος στην περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή Στέλιου Ευθυμιάδη ενήργησε απόλυτα ανθρώπινα και αυτό φάνηκε και από την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην ομάδα του μικρού ΑΕ Πολυκάστρου. Συγκεκριμένα, ο νεοφερμένος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου υπέστη ρήξη χιαστών στην πρώτη του προπόνηση με το τμήμα κάτω των 17 ετών και ο Ατρόμητος ανέλαβε όλα τα έξοδα για την πλήρη αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Πολυκάστρου, αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου και οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας θέλουν να συγχαρούν τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ευθυμιάδη που πέτυχε μία ξεχωριστή διάκριση.

Μετά τη συνεργασία που έχει αναπτύξει η Ακαδημία μας με την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ευθυμιάδης αφού συμμετείχε στα δοκιμαστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στις 29 και 30 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου κατάφερε και πέτυχε να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής K17 της Αθηναϊκής Π.Α.Ε.

Ωστόσο, μία άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης με τη νέα του ομάδα οδήγησε στον τραυματισμό του. Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει ακόμη πιο δυνατός από τη περιπέτεια της υγείας του.

Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ιδιαίτερα τον Προέδρο της κ.Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών κ. Τόλη Αποστόλου για την πλήρη στήριξη (ηθική, ψυχολογική και οικονομική) στον ποδοσφαιριστή από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού του έως και την πλήρη αποκατάστασή του».