Η ακαδημία του Ολυμπιακού στη γιορτή των Παραπολιτικών

Η ακαδημία του Ολυμπιακού στη γιορτή των Παραπολιτικών

Στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής των Παραπολιτικών 90.1 στο ΣΕΦ παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την Γιορτή διοργανώνει το ραδιόφωνο “Παραπολιτικά 90,1” η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Πειραιά, η Ιερά Μητρόπολης και τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ παρουσία του Δημάρχου Πειραιά και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννη Μώραλη.

Η Ακαδημία έδωσε το παρών με 30 ποδοσφαιριστές της διαφόρων ηλικιών ενώ μαζί τους ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης και η Υπεύθυνη Λειτουργικών Θεμάτων της Ακαδημίας κα Χριστίνα Δαρίτση. Δίπλα στην Ακαδημία ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας.

Τα παιδιά της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν μ’ ένα ευρώ βιβλία για καλό σκοπό, είδαν θέατρο σκιών, άκουσαν την παιδική χορωδία ενώ έβγαλαν άφθονες φωτογραφίες!

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κυριάκος Καραταϊδης μιλώντας για την σημασία της εκδήλωσης τόνισε: «Η Ακαδημία δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτή για τον Πειραιά. Είναι γιορτή για καλό σκοπό και μέσα από αυτές τις επισκέψεις τα παιδιά παίρνουν πολλαπλά μνήματα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας αφού ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του».

Ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας είπε: «Με μεγάλη χαρά η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραβρέθηκε σήμερα στην Γιορτή του Πειραιά που διοργάνωσαν τα Παραπολιτικά, ο Δήμος Πειραιά, η Μητρόπολη Πειραιά για την ενίσχυση της ΚΟΔΕΠ. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία και όλοι μας πρέπει να την τιμήσουμε με την παρουσία μας. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σ’ όλο τον κόσμο».