Η ακαδημία του Ολυμπιακού στο Μπαζάρ Βιβλίου! (vid&pic)

Το Μπαζάρ Βιβλίου που διοργανώνει στο ΣΕΦ η εφημερίδα “Παραπολιτικά” με στόχο την ενίσχυση της ΚΟΔΕΠ επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Κ-16 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές της Ακαδημίας κ. Τάσο Πάντο και κ. Γιώργο Παπακωστούλη, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικο Μασούλα και τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη επισκέφτηκαν την έκθεση βιβλίου για να αγοράσουν τα αγαπημένα τους βιβλία και να συμβάλουν και εκείνοι στην ανακούφιση, μέσω της ΚΟΔΕΠ, των άστεγων και άπορων του Δήμου Πειραιά.

Τα παιδιά της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και την Formula 1 που υπάρχει στο χώρο του Μπαζάρ και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους «τεστάροντας» παράλληλα και τις ικανότητες τους ως μελλοντικοί οδηγοί αυτοκινήτου! Όσο αφορά τα βιβλία οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν ενδιαφέρον κυρίως για τα ιστορικά και σίγουρα θα επισκεφτούν εκ νέου την έκθεση η οποία θα είναι ανοιχτή έως τις 30 Δεκεμβρίου μαζί με τους φίλους τους και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα «δίπλα» στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τα παιδιά με την παρουσία τους στην έκθεση «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα!

Ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας μιλώντας για την επίσκεψη του τμήματος της Ακαδημίας σημείωσε: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τα παιδιά της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το τμήμα Κ-16 συνοδεία γονέων, προπονητών και στελεχών της Ακαδημίας βρισκόμαστε σήμερα στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν τα «Παραπολιτικά» και η ΚΟΔΕΠ «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό» στο ΣΕΦ με στόχο να βοηθήσουμε και εμείς αυτή την αξιέπαινη εκδήλωση και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν πάντα τέτοιες εκδηλώσεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε και εμείς από την μεριά μας για να ανακουφίζουμε τον πόνο των ανθρώπων που χρειάζονται την βοήθεια μας. Από την πλευρά των «Παραπολιτικών» ο ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Δημήτρης Γιατζόγλου τόνισε: «Είμαστε εδώ στο ΣΕΦ για άλλη μια ημέρα έως τις 30 Δεκεμβρίου για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Συγκεντρώνουμε χρήματα που θα βοηθήσουν την ΚΟΔΕΠ, μια ομάδα ανθρώπων που βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από πλούσια προγράμματα ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας του Πειραιά που σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια έχει πρόβλημα. Πρωταγωνιστής είναι το βιβλίο και σας περιμένουμε όλους τις 30/12 από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ν’ αγοράσετε ένα βιβλίο από 0.50 λεπτά για να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορεί ο καθένας γι’ αυτό τον σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε πολύ την Ακαδημία του Ολυμπιακού τα παιδιά των Κ-16 που ήρθαν εδώ για να βοηθήσουν και εκείνα με τον δικό τους τρόπο την προβολή του έργου της ΚΟΔΕΠ».

Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Τάσος Πάντος είπε: “Βρισκόμαστε εδώ ως Ακαδημία και ως Ολυμπιακός για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» για ν’ αγοράσουμε ένα βιβλίο προκειμένου μέσω της ΚΟΔΕΠ να βοηθήσουμε τους άστεγους και τους ανέργους που είναι στο Δήμο Πειραιά και σίγουρα ειδικά αυτές τις ημέρες θέλουν την στήριξη μας. Ένα βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε και καλώ όλο τον κόσμο του Πειραιά και της Αθήνας να έρθει εδώ ν’ αγοράσει ένα βιβλίο και να στηρίξει αυτή την σημαντική πρωτοβουλία».

Ο ποδοσφαιριστής της Κ-16 Αλέξανδρος Γεωργαντής είπε: «Το να διαβάζεις βιβλία είναι κάτι σημαντικό. Εμείς ως μέλη της Ακαδημίας δεν παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο αλλά διαβάζουμε για να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να είμαστε καλοί στο σχολείο μας. Το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να σου στερήσει είναι η γνώση».