Η ακαδημία Thunders του Παναγιώτη Κόρμπου

Η ακαδημία Thunders του Παναγιώτη Κόρμπου

Ένα νέο και άκρως ελπιδοφόρο εγχείρημα στον τομέα των ακαδημιών ξεκίνησε στην περιοχή του Περιστερίου, υπό την αιγίδα μάλιστα του Παναγιώτη Κόρμπου.

Ο γνωστός εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ίδρυσε τη σχολή ποδοσφαίρου «Thunders», που στεγάζεται στην οδό Σουρή 19 και στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του «Sports Center Academy». Μάλιστα συνεργάζεται και με τη Valencia FC, μέσω του προγράμματος Elite Program.

Στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας υπάρχουν καταξιωμένοι προπονητές και γυμναστές όπως οι Βασίλης Καλαποθαράκος, Γιώργος Σουλογάνης, Βασίλης Βόγλης και Γιάννης Κυπρίου, ενώ έχει ανακοινώσει τη συνεργασία του τόσο με τον γνωστό ορθοπεδικό Πέτρο Καπράλο, όσο και τον φυσικοθεραπευτή Μάκη Χρήστου.

Μάλιστα στο τιμ βρίσκονται και τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα, καθώς φαίνεται πως πρόθεση της νέας ακαδημίας είναι να ενισχύσει και την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία των αθλητών της. Tην εποπτεία όλων έχει ο Χρήστος Μπενεκος με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή.

Τα εγκαίνια της ακαδημίας έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς παραβρέθηκε πλήθος γονέων, που θέλησαν να ενημερωθούν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.