Η ανεξαρτητοποίηση της ΠΑΕ με την ακαδημία!

Η ανεξαρτητοποίηση της ΠΑΕ με την ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός περνάει αυτό τον καιρό ίσως ένα από τα χειρότερα χρονικά διαστήματα της σύγχρονης ιστορίας του. Η ομάδα δεν είναι σε καθόλου καλή οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια, ενώ χάνει και παίκτες οι οποίοι είναι βασικοί για την πορεία του Παναθηναϊκού, όπως είναι ο Μάρκους Μπεργκ και παράλληλα ήρθε και η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι περίμεναν ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο στην ακαδημία των «πρασίνων». Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής όμως του Παναθηναϊκού και νυν παράγοντας του συλλόγου, δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Διότι η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει ανεξαρτοποιηθεί κατά έναν τρόπο από την ΠΑΕ. Σίγουρα οικονομικά εξαρτάται από την ΠΑΕ, αλλά όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας ο Τάκης Φύσσας έχει ζητήσει εξ αρχής τον πλήρη έλεγχο και θεωρεί ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του χωρίς την παρέμβαση παραγόντων της ΠΑΕ.

Για αυτό και ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού στα τμήματα υποδομής προχωράει κανονικά, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεια αλλά και τη στελέχωση του τεχνικού τιμ. Φυσικά οι οικονομικοί πόροι είναι κάτι που προβληματίζουν και τον Τάκη Φύσσα, αλλά και πάλι τα πράγματα είναι κάπως διαφοροποιημένα στην ακαδημία…