Η απάντηση του Ζήκου για επιστροφή του στην ΑΕΚ

Η αθλητική εφημερίδα «live sport» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Άκης Ζήκος επιστρέφει στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην ακαδημία ως διευθυντής των τμημάτων υποδομής. Όπως παράλληλα αναφέρει ότι μαζί με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ θα είναι στην ακαδημία και ο πρώην διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σαμαράς.

Ο τελευταίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» και τη θέση του στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Τάκης Φύσσας.

Από την πλευρά του όμως ο Άκης Ζήκος, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, απάντησε με επίσημη δήλωσή του. Μία δήλωση η οποία όμως δεν ξεκαθαρίζει αν διαψεύδει ή αποδέχεται το δημοσίευμα:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!».