Η βαθμολογική κόντρα «αιωνίων» σε Κ17 και Κ15

Η βαθμολογική κόντρα «αιωνίων» σε Κ17 και Κ15

Μπορεί οι θέσεις για τα Final 4 στα πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων να έχουν κριθεί, αλλά έχει αποκτήσει ενδιαφέρον η κατάκτηση πρώτης και δεύτερης θέσης στο Νότιο όμιλο των διοργανώσεων Κ17 και Κ15!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ή Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός όπως θέλει ο καθένας, είναι οι δύο ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση των δύο πρωταθλημάτων.

Παίζει ρόλο όμως ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη και ποια τη δεύτερη θέση, όσον αφορά στον «χιαστί» που θα υπάρξουν στα ημιτελικά των Final 4 με τις ομάδες του Βορείου ομίλου.

Τόσο στους Κ17 όσο και στους Κ15 τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Συγκεκριμένα στους Κ17 ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση του πίνακα με 47 βαθμούς, έναντι 46 του Παναθηναϊκού. Η διαφορά όμως είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 21 αγώνες, ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» έχουν δώσει 22.

Από την άλλη στο Νότιο όμιλο των Παίδων, ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή με 40 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στη δεύτερη θέση με 39, έχοντας και οι δύο ομάδες δώσει 16 αγώνες.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όμως θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για την πρώτη θέση την άλλη εβδομάδα, καθώς παίζουν μεταξύ τους! Και στα δύο πρωταθλήματα οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τους «πράσινους» στο Ρέντη…