«Η δουλειά μου είναι να προσφέρω στην ομάδα παίκτες»

«Η δουλειά μου είναι να προσφέρω στην ομάδα παίκτες»

Ναι μεν ηττήθηκε η Κέρκυρα στο ματς των Κ17 από την ΑΕΛ με 3-0 εντός έδρας, αλλά ο τεχνικός των «Φαιάκων» Βαγγέλης Καρπατσέλης σε δήλωσή του τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερό της παιχνίδι στην πρώτη μία ώρα του παιχνιδιού.

Αρχικά ο κόουτς σχολιάζοντας τον αγώνα, είπε στο newsacademies.gr: «Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι έως το 60 του αγώνα, αλλά δυστυχώς κάναμε κάποια τραγικά λάθη στην άμυνα τα οποία και μας στέρησαν να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς αυτό».

Παράλληλα ο προπονητής των πιτσιρικάδων της Κέρκυρας, σχολίασε ότι πιστεύει τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και θεωρεί ότι στο μέλλον μπορούν να πετύχουν πολλά:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και μπορούν όλα τα παιδιά του χρόνου να στελεχώσουν την Κ20 της Κέρκυρας.

Ήδη στην ομάδα έχουμε ανεβάσει δυο παιδιά από το τμήμα των Κ15, τους Μπουντάνι και Μέριανο οι οποίοι προπονούνται μαζί μας στην Κ17 και έχω σκοπό να δώσω χρόνο συμμετοχής σε άλλα τέσσερα παιδιά μέχρι τέλος της σεζόν.

Στόχος μου είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο εκτός από τα παιδιά που θα ανέβουν στην Κ20, να μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστον πέντε παιδιά από την Κ15 τα οποία ήδη θα έχουν εμπειρία από την Κ17. Και αυτή είναι και η δουλειά μου, να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μας παίκτες για το μέλλον».