Η δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Η δράση της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους και αυτή την εβδομάδα οι ομάδες Κ-10, Κ-11 και Κ-12 της Ακαδημίας. Η Κ-10 επικράτησε με 3-0 του Ηνίοχου για το «Θουκυδίδειο», η Κ-11 με 5-1 του Πανιωνίου για το “Attica Cup” και η Κ-12 με 7-0 του Παννεαπολικού για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Κ-10: Ηνίοχος-Ολυμπιακός 0-3

Τα γκολ: Σπυρόπουλος (2), Φίλης (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λουλουργάς, Πρίφτης, Θεοδωρίδης, Γιωτόπουλος, Φίλης, Καρακώστας, Κτενάς, Λάμπρης, Σπυρόπουλος/ Μαλικούρης, Μανωλάκος, Μενεγάτος, Χαραλαμπίδης, Τσίτος, Πασαμιχάλης.

Κ-11: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-5

Τα γκολ: Μπάμπουλης (2), Μυστακίδης (2), Χατζόγλου (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάδρας, Μουζακίτης, Κουτρέτσης, Χατζόγλου/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Μπάμπουλης, Μυστακίδης, Σκιαδάς.

Κ-12: Παννεαπολικός-Ολυμπιακός 0-7

Τα γκολ: Ρουμελιώτης (2), Φαλέκας (1), Κανάκης (1), Διαμαντόπουλος (1), Μελαδάκης (1), Μπατσιακός (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τροίζης, Μελαδάκης, Δρόσος, Τόλι, Καραμπάγιας, Μακρυνώρης, Γεωργούλιας, Μπασμπανάς, Μπατσιακός, Ρουμελιώτης, Φαλέκας/ Διαμαντόπουλος, Κανάκης, Μουζακίτης, Σταράκης, Συρίγος, Φικάι, Χουρδάκης.

Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη την Κυριακή στον Άγιο Κοσμά η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΓΣ Πανιώνιος.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη, που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχαν ο Γιαλεδάκης και ο Ποιμενίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αδαμόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Παπαντωνόπουλος, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Μπόλης, Αναστόπουλος, Ποιμενίδης/ Κατσαούνος, Ρούσσος, Λίτσο, Αρβανιτάκης, Γλογοβίτης, Γαλάνης, Κορφιάτης, Κιοσσές.