Η δραστηριότητα των σχολών του Ολυμπιακού

Η δραστηριότητα των σχολών του Ολυμπιακού

Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Σχολής Ρέντη επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φώτης Παπαπαναγής προκειμένου να προπονήσει την ομάδα των Παμπαίδων. Ο έμπειρος τεχνικός της Ακαδημίας αφού μίλησε στα παιδιά, ξεκίνησε προπόνηση με την βοήθεια του προπονητή τους Δημήτρη Κριμιτζά, και έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο.

Το Δίκτυο Σχολών και ειδικά οι Κεντρικές Σχολές είναι ο βασικός «αιμοδότης» των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ υπάρχει άριστη συνεργασία Σχολών-Ακαδημία με βασικό στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και των προπονητών.

Κάνει τη διαφορά η Σχολή Σαλαμίνας
Ανανεώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς το προπονητικό τιμ της Σχολής στη Σαλαμίνα. Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, που μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύει σκληρά για να έχουν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού, στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των προπονητών είναι αυτή του Θανάση Κιούπκιουλη, ο οποίος ανέλαβε το Παμπαιδικό της Σχολής. Το προπονητικό τιμ της Σχολής έχει ως εξής:

Παμπαιδικό: Κιούπκιουλης Θανάσης
Προ Τζούνιορ-Τζούνιορ: Πέππας Νίκος
Προ Τζούνιορ-Fair Play: Γκιόκας Γιάννης
Παιδικό-Αστεράκια: Αντιμαχίτης Γιώργος
Τερματοφυλάκων: Καρνέσης Γιώργος

Η κοπή της πίτας της Σχολής Σικάγο!
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε προ ημερών η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Κοσμάς μαζί με την σύζυγο του κα Άντζελα Κοσμά και τους συνεργάτες τους διοργάνωσαν σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο στην “Πόλη των Ανέμων” μια γιορτή υψηλών προδιαγραφών!

Η Σχολή Σικάγο που είναι στο Δίκτυο μας 6 χρόνια επενδύει συνεχώς σε εγκαταστάσεις και προπονητές και οι ομάδες της πετυχαίνουν διακρίσεις όχι μόνο στο Ιλινόις αλλά και σε εθνικό επίπεδο (ΗΠΑ).

Στην γιορτή της Σχολής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προβλήθηκε video το οποίο εστάλη από την Ελλάδα και από τον Ολυμπιακό. Φέτος ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Θανάσης Ανδρούτσος ευχήθηκαν στα παιδιά και στο επιτελείο της Σχολής για ένα ευτυχές και όμορφο 2017 ενώ τους κάλεσαν και στην Ελλάδα. Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της Κεντρικής Σχολής Ρέντη έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στους… συναδέλφους τους στο Σικάγο.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Κοσμάς μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε: “Εύχομαι σ’ όλους καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που είναι πάντα μαζί μας».

Το παρών στην όμορφη γιορτή, εκτός από τα παιδιά και τους γονείς, έδωσαν φυσικά και οι προπονητές και το επιτελείο της Σχολής που είναι οι: Νίκος Μιρτσέκης, Νίκος Αλαφογιάννης, Μπερτ Μπάντετσερ, Μιχαήλ Χριστόφ, Ζέσους Κοντρέρας, Μανώλης Καζάζης και Αρνόλντο Βάσκεζ.