Η εθνική Ελλάδας στο πλευρό του Λεωνίδα!

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδος θέλησαν να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη. Ο νεαρός συνάδελφός τους πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και το τελευταίο διάστημα ο ΠΣΑΠ έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία βοήθειας στον ποδοσφαιριστή και οι διεθνείς μας παίκτες στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Η ενημέρωση που υπήρξε για την έμπρακτη στήριξη της εθνικής Ελλάδος, ανέφερε τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα έξοδα θεραπείας του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο Λεωνίδας χρειάζεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, και γι’ αυτό τον σκοπό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διέθεσαν όλα χρήματα που αντιστοιχούν στους δύο τελευταίους μισθούς τους (Οκτώβριος, Νοέμβριος)».

Ο εκ των αρχηγών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Βασίλης Τοροσίδης, ανέφερε σε δήλωσή του: «Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Τα στοιχεία για την οικονομική στήριξη του Λεωνίδα Κουτσούκη:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΠΣΑΠ, στην οποία συμμετέχει ενεργά η Εθνική Ανδρών, μπείτε στο