«Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει αυτά τα παιδιά»

«Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει αυτά τα παιδιά»

Μετά το τέλος του τελικού των Κ17, ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάσος Θέος σε δηλώσεις του σχολίασε: «Τα παιδιά αγωνίστηκαν πάνω στο πλάνο που δουλέψαμε. Γυρίσαμε ένα ματς που ξέρετε ότι στους τελικούς είναι δύσκολο να το κάνεις και ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ ποιότητα και θα πρέπει να προσεχτούν απ’ όλους μας, το έχω πει ξανά γιατί είμαι χρόνια στις ακαδημίες και το κάνω γιατί το αγαπάω και αγαπάω αυτά τα παιδιά. Η Ελλάδα πρέπει να τα προσέξει γιατί είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Συγχαρητήρια σε όλους, έγινε ένας ωραίος τελικός.

Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, έχω πάρει και άλλα πρωταθλήματα αλλά αυτό ήταν το πιο δύσκολο και τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ευχαριστώ τη διοίκηση που κατέχει τα πάντα για να κάνουμε καλύτερα τα παιδιά και σαν ανθρώπους κάτι που τονίζει και ο πρόεδρος μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Superleague που αναδεικνύει αυτά τα ταλέντα. Έχω πολλά να πω αλλά θα μείνω στο ότι σήμερα μέτρησε η ψυχή, η καρδιά και φάνηκε ότι όταν είσαι ομάδα δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.

Σίγουρα είναι μεγάλο επίτευγμα, ξεκίνησα από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ήρθα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να σέβεσαι τα παιδιά και να τους δείχνεις τον σωστό δρόμο όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά τη συμπεριφορά τους μέσα στη ζωή».