Η ευκαιρία, οι συμπτώσεις και η δικαίωση

Η ευκαιρία, οι συμπτώσεις και η δικαίωση

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα Super League K-17. Ξέρουμε πλέον τους 4 «μονομάχους» που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για να διεκδικήσουν στις 22 και 25 Απριλίου το τρόπαιο.

Πρώτοι από τους ομίλους τους προκρίθηκαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Στους ημιτελικούς ο Ολυμπιακός θα παίξει τη Μεγάλη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Οι μονομάχοι

Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει ήδη δυο πρωταθλήματα υποδομών φέτος και θα πάει στο Αγρίνιο για το τρεμπλ…

Ο Ολυμπιακός μετά από 7 χρόνια “κινδυνεύει” να μείνει χωρίς κούπα στα πρωταθλήματα υποδομών. Στο Αγρίνιο έχει μια μοναδική ευκαιρία να τελειώσει κάπως γλυκά τη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός που έχει … ανέβει πάλι τα τελευταία χρόνια πέρσι έφτασε σε 2 τελικούς (Κ-15, Κ-17) και κέρδισε την κούπα στους Παίδες.

Ο ΠΑΣ πανηγυρίζει άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Της συμμετοχής στο Final-4 και θέλει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς Μαυρογενίδης

Στα νιάτα του ήταν ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ της Ελλάδος και μέλος της εθνικής και του Ολυμπιακού.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην προπονητική και έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Κ-17 με τον Ολυμπιακό το 2015 ενώ στη συνέχεια έχασε άλλο ένα.

Η σύμπτωση και η ευκαιρία

Η μοναδική ομάδα που μπορεί να κόψει την… επέλαση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είχε κερδίσει εκεί το 2015 το πρωτάθλημα με παίκτες όπως ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Κηπουρός.

Στον ημιτελικό είχε «συναντήσει» και είχε κερδίσει τον ΠΑΣ ενώ στον τελικό έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και τον είχε νικήσει με 1-0 με γκολ του Χρήστου.

Ο σημερινός Ολυμπιακός έχει ταλέντο. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία αλλά έχει ταλέντο. Εκείνη η ομάδα του 2015 είχε ταλέντο και φάνηκε και στα επόμενα χρόνια με την εξέλιξη των παικτών αλλά είχε και προσωπικότητα.

Η σημερινή ομάδα όμως των «ερυθρόλευκων», μέχρι τώρα, έχει δείξει πως δε διαθέτει παίκτες με τόσο έντονη προσωπικότητα.

Εν κατακλείδι για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, θα πρέπει να βγάλει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο.