«Η Κέρκυρα έχει παρόν και μέλλον»

«Η Κέρκυρα έχει παρόν και μέλλον»

Το ματς που… έκλεψε την παράσταση στον Βόρειο όμιλο της Superleague K17 στην τελευταία αγωνιστική του 2017, ήταν αυτό ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό! Ένα ματς το οποίο έληξε ισόπαλο με 2-2 και είχε αρκετές συγκινήσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής των «Φαιάκων», Βαγγέλης Καρπατσέλης, μιλώντας στο newsacademies.gr τόσο για τον αγώνα όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τόνισε:

«Το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο πλευρές. Ο Παναιτωλικός είναι μία καλή δουλεμένη ομάδα και φαίνεται αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς παρά τις απουσίες που είχαμε τα παιδιά στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και αυτό είναι που με ικανοποίησε. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για το πρωτάθλημα, δείχνοντας το επίπεδο της διοργάνωσης.

Θέλω να πω ότι η Κέρκυρα έχει παρόν και μέλλον και ήδη από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και τα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς και έχει φανεί αυτό στη μέχρι τώρα πορεία μα. Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό υπήρχαν παιδιά τα οποία είναι γεννημένα το 2002 και θα τα έχουμε μαζί μας και του χρόνου στην Κ17. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σε βάθος χρόνου και πάμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Όσον αφορά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο κόουτς σχολίασε: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα! Με υγεία ευτυχία και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».