Η Λάρνακα επισκέφτηκε τον Ολυμπιακό!

Η Λάρνακα επισκέφτηκε τον Ολυμπιακό!

Η σχολή του Ολυμπιακού από την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λάρνακα, ταξίδεψε στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τους «ερυθρόλευκους» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και όχι μόνο! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σχολές του Ολυμπιακού από την Κύπρο και το εξωτερικό ταξιδεύουν στην Ελλάδα για φιλικούς αγώνες και ξενάγηση σε Ρέντη και Καραϊσκάκη.

Η επίσημη ενημέρωση της ακαδημίας του Ολυμπιακού, αναφέρει:

«Πολυήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα και στον Πειραιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού από την Λάρνακα της Κύπρου.

Οι νεαροί παίκτες μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους είχαν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές Ολυμπιακές στιγμές και να επιστρέψουν στην Κύπρο γεμάτοι αναμνήσεις και όνειρα!

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα ξεναγήθηκαν στο πιο σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδος, αυτό του Ολυμπιακού στο Ρέντη, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ-9, Κ-10), με τις Σχολές Ρέντη και Βούλας ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ακούσουν τις πολύτιμες συμβουλές του κ. Όσκαρ Γκαρθία.

Φυσικά επισκέφτηκαν το “Γ. Καραϊσκάκης” και το Μουσείο του Ολυμπιακού και ξεναγήθηκαν στην 93χρόνη ιστορία του συλλόγου μας».

This slideshow requires JavaScript.