Η Ξάνθη ζήτησε το Final 4 των Εφήβων

Η Ξάνθη ζήτησε το Final 4 των Εφήβων

Η σίγουρη παρουσία της Ξάνθης στο Final 4 της Superleague K17 οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να θέσουν υποψηφιότητα να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση στην πόλη τους! Οι Ακρίτες ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή το Final 4 να γίνει στην Ξάνθη, όπως άλλωστε είχε συμβεί ξανά το 2013.

Από την πλευρά της η Λίγκα δεν έχει αποφασίσει, αλλά η Ξάνθη είναι εκ των φαβορί να αναλάβει τη διοργάνωση του Final 4 των Κ17, από τη στιγμή που έχει και δικές της εγκαταστάσεις και έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει με επιτυχία την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι σίγουρες ακόμα ούτε οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Final 4. Κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις της εθνικής Παίδων.

Για αυτό και υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του Final 4 την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου και το άλλο στα τέλη του ίδιου μήνα, ενώ να σημειωθεί πως η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

Όσον αφορά για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει αλλά από το Νότιο όμιλο λογικά θα είναι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και από τον Βόρειο ΠΑΟΚ, Ξάνθη.