Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύει το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Κύπρο για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Ομίλων του Europa League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω των Σχολών Ποδοσφαίρου που διατηρούν οι Πειραιώτες στην Κύπρο, προχώρησαν σε εισφορά του ποσού των 3.000 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Η εισφορά δόθηκε το πρωί της Πέμπτης (08/12) από τον Διευθυντή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Βασίλη Νάνο, στη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ στη Λευκωσία. Ο κ. Νάνος δώρισε στον διευθυντή του ΠΑΣΥΚΑΦ κ. Νικόλα Φιλίππου και μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων.

Από την πλευρά του ο κ. Φιλίππου έδωσε στον κ. Νάνο δύο τιμητικές πλακέτες, μια για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξη προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Παρών ήταν και κ. Χρίστος Κωνσταντίνου, Διευθυντής των πέντε Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του Πειραιά κάθε χρόνο ενισχύει έναν κοινωφελή οργανισμό στο νησί μας.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στο νησί, με 850 παιδιά, 5-17 χρόνων, στη όλη την Κύπρο. Κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Ευθύνης, ενισχύει ένα κοινωφελές ίδρυμα στην Κύπρο. Για το 2016 επελέγη ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Έκπληξη στο ξενοδοχείο
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου διαμένουν, αμέσως μετά την προπόνηση της Τετάρτης. Επιστρέφοντας από το ΓΣΠ και προχωρώντας προς την τραπεζαρία για φαγητό, βρέθηκαν μπροστά σε εκατό παιδάκια, στη πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές των Σχολών Ποδοσφαίρου στην Κύπρο, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με φωνές και συνθήματα. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές δεν τους χάλασαν χατίρι υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες για αρκετή ώρα.

Πηγή: sport-fm.com.cy