Η παρουσίαση της ΑΕΚ Κ19

Η παρουσίαση της ΑΕΚ Κ19

Τα πρωταθλήματα Super League αρχίζουν αυτό το σαββατοκύριακο και μαζί με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, μπαίνει στο γήπεδο και η Κ19. Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες Κ19 ακολουθούν το πρόγραμμα των ανδρικών ομάδων, γι’ αυτό και οι «μικροί» της ΑΕΚ ετοιμάζονται να υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Ξάνθη.

Η πρώτη σέντρα της σεζόν θα γίνει στις 9.45 το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιου του Γαλατσίου. Η Κ19 της ΑΕΚ που από αυτό το καλοκαίρι έχει στην τεχνική της ηγεσία το τεχνικό δίδυμο Γιώργος Αλεξόπουλος-Ηλίας Καλοπήτας ολοκλήρωσε μια προετοιμασία σαράντα ημερών και μπαίνει στο πρωτάθλημά της με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Μετά την περσινή πολύ καλή πορεία και την κατάληψη της δεύτερης θέσης (για πρώτη της φορά στα χρονικά του Πρωταθλήματος Super League Κ19) η ομάδα της ΑΕΚ φιλοδοξεί να δείξει ανάλογα καλό πρόσωπο. Στην προσπάθειά της αυτή θα έχει την ενίσχυση των επαγγελματιών Κώστα Σταμούλη, Γιάννη Σαρδέλη και Γιάννη-Φοίβου Μπότου, ενώ η βάση της ομάδας αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και πέρσι (οι γεννημένοι το 2000 Χριστόπουλος και Μαχαίρας και οι γεννημένοι το 2001 Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Καραβίδας, Τσέλιος και Μάρκου) και από τους γεννημένους το 2002 που αγωνίζονταν πέρσι στην Κ17 (Θεοχάρης, Καλούδης, Λιωνής, Γκέγκα, Τζιάτζιος, Μαντζουρανάκης, Κώτσιος, Πανταζέλος, Δημητρίου, Κάτσικας, Τσαρούχας, Κοσίδης, Τσιγαρίδης). Νέα πρόσωπα είναι οι επίσης γεννημένοι το 2002 Κώστας Ρουκουνάκης και Μιχάλης Τόλιος.

Υπενθυμίζεται ότι για την τρέχουσα σεζόν είναι προγραμματισμένη και η διεξαγωγή του Κυπέλλου Κ19, το οποίο θα αρχίσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2020.

Δείτε εδώ την παρουσίαση της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ με όλα τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, καθώς και με το πρόγραμμα της ομάδας στο Πρωτάθλημα Super League 2019-20.