«Η πορεία των παιδιών μας αφήνει ικανοποιημένους»

«Η πορεία των παιδιών μας αφήνει ικανοποιημένους»

Ο προπονητής του τμήματος Νέων του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, μίλησε στην ιστοσελίδα panionianea.gr κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την φετινή αγωνιστική περίοδο του τμήματος κάτω των 20 ετών:

«Τελειώνει άλλη μία χρονιά για εμάς. Η πορεία των παιδιών μας αφήνει αρκετά ικανοποιημένους. Πιστεύουμε ότι αρκετά παιδιά ετοιμάζονται με καλές προοπτικές για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.
Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί όπως ξέρετε ήδη παιδιά που προέρχονται από την U20 παίζουν στην Σούπερ Λιγκ. Νομίζω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου μπορεί να περιμένει πράγματα από αυτή τη δουλειά.

Το κομμάτι αποτελέσματα και βαθμολογία έρχεται δεύτερο, σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους ότι βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η παραγωγή παικτών».

Παράλληλα σε ερώτηση για πιτσιρικάδες που είναι σε θέση να «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα, απάντησε: «Θέλουμε και το πιστεύουμε. Από εκεί και πέρα η τελική επιλογή πάντα είναι στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν τις δυνατότητες αρχικά να βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και πιθανόν και στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά».