Η πρόκριση του Ατρόμητου εξέθεσε τη Λίγκα!

Η πρόκριση του Ατρόμητου εξέθεσε τη Λίγκα!

Μετά από τα όσα έγιναν η πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό της Super League Κ15 δεν είναι τόσο απλή υπόθεση…

Έγιναν πολλά μέχρι να αποφασιστεί ο τρόπος συνέχειας των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League σε Κ17 και Κ15. Στους Έφηβους δεν υπήρξε καμία επιπλοκή και πήγε η Λίγκα απευθείας σε τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Τελικό στον οποίο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Από εκεί και πέρα στους Κ15 υπήρξαν όμως πολλά επεισόδια μέχρι να φτάσει η Λίγκα στην απόφαση να πραγματοποιηθεί το Final 4 στα Γιάννενα.

Αρχικά επειδή ο Άρης είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να «κατέβει» μετά την καραντίνα του κορονοϊού, γιατί είχαν φύγει πλέον τα παιδιά, η Λίγκα πήγε σε απευθείας τελικό των δύο πρωτοπόρων. Όπως δηλαδή στους Κ17 θα είχαμε και στους Κ15 τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος όμως, σωστά, αντέδρασε στην απόφαση αυτή. Τονίζοντας ότι δεν μπορεί η Λίγκα να αφαιρεί από την ομάδα του Περιστερίου το δικαίωμα να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φτάνοντας σε σημείο έτσι ο Άρης να αλλάζει την αρχική του άποψη και να αποφασίζει να «κατέβει» στο Final 4.

Εκεί όπου ο Ατρόμητος έδειξε γιατί ακριβώς επέμενε ότι πρέπει να αγωνιστεί. Γιατί είναι μία ομάδα η οποία έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου. Αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ, που ήταν μαζί με τον Ολυμπιακό το φαβορί, και περνώντας στον τελικό της Παρασκευής…