Θέος: Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο! Συγχαρητήρια από Καραταΐδη

Θέος: Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο! Συγχαρητήρια από Καραταΐδη

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών του Ολυμπιακού για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της διοργάνωσης του Final 4 της Superleague K17! Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Τάσος Θέος, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε για την πρόκριση των ποδοσφαιριστών του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και την πρόκριση. Η πρόκριση αυτή είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό.

Η ομάδα ήταν καλή τακτικά αλλά και στην φυσική κατάσταση. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Κάναμε όμως την μισή δουλειά. Με προσοχή και συγκέντρωση πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για τον τελικό. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να τελειώσει και το δεύτερο».

Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο της Τρίπολης το «παρών» έδωσε ο διευθυντής της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων», Κυριάκος Καραταΐδης, όπως και ο προπονητής των Κ20 Βασίλης Βούζας, με τον γενικό αρχηγό του τμήματος Αριέλ Ιμπαγάσα και ο βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας, Τάσος Πάντος.

Ο Κυριάκος Καραταΐδης μετά το τέλος του ημιτελικού κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια και είπε στα παιδιά και το τεχνικό τιμ: «Συγχαρητήρια σε όλους. Κάνατε τη μισή δουλειά. Θέλω να πάμε δυνατά και το Σάββατο και να την ολοκληρώσουμε».