Θα διατίθεται δωρεάν το Final Fantasy XV: A King’s Tale (vid)

Θα διατίθεται δωρεάν το Final Fantasy XV: A King’s Tale (vid)

Η υπομονή είναι μια αρετή, η οποία ανταμείβει όσους την έχουν! To παιχνίδι Α King’s Tale ήταν ένα από τα bonus που έπαιρνε όποιος έκανε προ-παραγγελία του Final Fantasy XV, όμως όπως ανακοινώθηκε από την Square Enix, το παιχνίδι A King’s Tale θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στους κατόχους κονσόλας «νέας γενιάς».

Το παιχνίδι είναι 2D side- scrolling beat ‘em up και η ιστορία του διαδραματίζεται τριάντα χρόνια πριν από τα γεγονότα του FF XV. Πρωταγωνιστής είναι ο Regis Lucis Caelum CXIII ή αλλιώς γνωστός και ως o βασιλιάς και πατέρας του Noctis Lucis Caelum που είναι ο κεντρικός ήρωας του FF XV. Οι παίχτες καλούνται με διάφορα combos και μαγικά να κατατροπώσουν τις ορδές των τεράτων που θα βρεθούν στο διάβα του Regis και των συμμάχων του!

Επίσης έχει κυκλοφορήσει σε DVD και η animated ταινία Kingsglaive: Final Fantasy XV, η οποία είναι prequel του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με την ιστορία του King’s Tale συνθέτουν ένα όμορφο πάζλ για όσους θέλουν να είναι απόλυτα ενημερωμένοι με την ιστορία του Final Fantasy XV.

H δωρεάν ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη από την 1η Μαρτίου για τους χρήστες PS4 και Xbox One.

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ