«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Superleague για τον τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη Λάρισα. Τονίζοντας πως αυτά τα ματς κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές έχει δουλέψει με την ομάδα του το τελευταίο διάστημα:

«Mετά από μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα του τελικού, για τον οποίο τα παιδιά έχουν μεγάλη προσμονή. Ο τελικός σε αυτές τις ηλικίες είναι μια διαδικασία που για πολλούς λόγους κρίνεται σε λεπτομέρειες (άγχος, μεγάλο γήπεδο, διάθεση για αλληλοεξουδετέρωση των αντιπάλων) και πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες.

Θα θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να φανεί το τι εκπαιδεύουμε σαν ομάδα και ακαδημία φυσικά και καλό θα είναι να μην συνδυάζουμε την εκπαίδευση με το αποτέλεσμα, ειδικά σ’ αυτή την ηλικία.

Οπωσδήποτε οι παίκτες μας που είναι ο οδηγός μας, έχουν τη διάθεση και τη σκέψη μόνο για να επικρατήσουν στον τελικό κι ελπίζουμε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι να είναι μόνον οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων».

Στην ιστοσελίδα της αρμόδιας αρχής των πρωταθλημάτων υποδομής, μίλησε και ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», Θεόδωρος Καλτσίδης, σχολιάζοντας:

«Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά, για το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας κι εννοώ βασικά τις υποχρεώσεις μας στο σχολείο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό και φυσικά, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα βγάλουμε καρδιά και πάθος και θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο».