Ικανοποίηση στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκού, υπό την επίβλεψη των Φύσσα, Ελευθεριάδη (photos)

Ικανοποίηση στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκού, υπό την επίβλεψη των Φύσσα, Ελευθεριάδη (photos)

Δεν κρύβουν στον Παναθηναϊκό την ικανοποίησή τους για την πορεία των δοκιμαστικών τεστ των νεαρών ποδοσφαιριστών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Με τους Τάκη Φύσσα και Θοδωρή Ελευθεριάδη να επιβλέπουν τα πάντα και μάλιστα ο πρώτος μιλάει συνεχώς στα παιδιά για τη φιλοσοφία του συλλόγου, ενώ τους δίνει και συμβουλές μέσα από τη δική του εμπειρία για το ποδόσφαιρο:

«Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δοκιμή παικτών γεννηθέντων το 2002 και το 2003 υπό την επίβλεψη του διευθυντή της Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα. Είχαν προηγηθεί οι δοκιμές στο Λιτόχωρο (8 Μαΐου) με παίκτες γεννηθέντες από το 2000 έως το 2005 και άλλα δοκιμαστικά σε Παιανία και Κορωπί για ηλικίες 13 και 14 ετών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Παναθηναϊκού… μεταφέρεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για δοκιμαστικά παιδιών από την πόλη και θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου το ταξίδι στη Λευκωσία της Κύπρου. Ενδιάμεσα θα γίνουν ακόμα δύο δοκιμαστικά στην Παιανία για γεννηθέντες το 2000, το 2001, το 2006, το 2007 και το 2008.

Επίσης η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει τη συνεργασία της με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου και προσδοκά την ενδυνάμωση των ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών».

This slideshow requires JavaScript.