Ικανοποίηση στον Πλατανιά για τους Κ17!

Ικανοποίηση στον Πλατανιά για τους Κ17!

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν οι Κ17 του Πλατανιά από την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γαλατσίου, με το τελικό 0-0. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ριτζάκης, μετά το τέλος του αγώνα στην Αθήνα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσαν οι Κρητικοί να είχαν φύγει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς της νίκης:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς από νωρίς προχωρήσαμε σε μία αναγκαστική αλλαγή και κάπως αλλάξαμε τα πλάνα μας. Παρόλα αυτά όμως καταφέραμε αμέσως να ανταποκριθούμε και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας, ακόμη και στο πέναλτι της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες πιέσαμε για να σημειώσουμε κάποιο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν φτάσαμε στην επίτευξή του. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, καθώς έπαιξαν αρκετά παιδιά που είναι γεννημένα το 2002 και είχαν απέναντί τους παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά αυτό που μας ικανοποιεί είναι η αγωνιστική συμπεριφορά των παιδιών».

Να σημειωθεί πως ο Μαλιχούτης έπαθε βαρύ διάστρεμμα και θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πλατανιά.