Ισοπαλία στο Αγρίνιο…
Δεν βγήκε νικητής από τον αγώνα του Βορείου ομίλου της Superleague K15 μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Αγρίνιο με σκορ 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Αγρινίου και στο 30′ προηγήθηκαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λώλη! Στο 40′ όμως, με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός απάντησε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καρατσώλη.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη, όταν στο 80′ το κόρνερ του Μπελεβώνη βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Βακαλόπουλου!
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Ρήγας): Καρβέλης, Φραγκούλης, Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Νταλιάνης, Θεοτοκάτος, Ζωτάι, Ντούλιας, Μπελεβώνης, Καρατσώλης, ενώ έπαιξαν και οι Αγρογιάννης, Ντάβανος, Τρομπούκης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Τάσου Ανθυμιάδη): Βακαλόπουλος, Τσακανέλης, Τσιούτσιος, Βαδήμας, Πεπόνης, Παππάς, Πλατιάς, Νάτσιας, Λώλης, Κλεισούρας, Λέκκας, χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και οι Γούκος, Στεργίου, Κυριακόπουλος, Τζιάλλας, Γιαννούλης.