Ιστορικές στιγμές για Ολυμπιακό

Ιστορικές στιγμές για Ολυμπιακό

Οι Νέοι του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Youth League της UEFA, έζησαν μεγάλες και σημαντικές στιγμές τις οποίες θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή! Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός του ότι προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα και αντιμετώπισαν μία από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου, στο πλαίσιο του ματς φευμάτισαν και με τους ανθρώπους της ακαδημίας του συλλόγου από την Καταλονία.

Μετά από τον αγώνα, ο οποίος έληξε με σκορ 5-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί παρέθεσαν γεύμα στην αποστολή του Ολυμπιακού στο «Καμπ Νου». Κατά τη διάρκεια του γεύματος εκπρόσωποι των δυο ομάδων αντάλλαξαν απόψεις για το παιχνίδι, αλλά και για τον προγραμματισμό των δυο ακαδημιών.

Οι Ισπανοί έδειξαν ενδιαφέρον για τις απόψεις του Γενικού Αρχηγού της Κ20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα τον οποίο γνωρίζουν καλά από την πολυετή του θητεία στη «La Liga». Ένα από τα θέματα συζήτησης των δυο κλαμπ ήταν και η στήριξη στην Unicef.

Μετά από το γεύμα οι αρχηγοί των δυο ομάδων, ο Στάθης Λάμπρου και ο Oscar Mingueza αντάλλαξαν φανέλες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 31/10, όποτε θα διεξαχθεί στο Ρέντη ο αγώνας Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα για την 4η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League.