Ισόπαλοι με καλό ποδόσφαιρο

Ισόπαλοι με καλό ποδόσφαιρο

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Βέροια και Παναιτωλικός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, παίζοντας όμως καλό ποδόσφαιρο.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου μπόρεσε να προηγηθεί στον αγώνα και στη συνέχεια η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της. Στο 33′ ο Γιαννιώτης ήταν αυτός ο οποίος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι στο 41′ για την ισοφάριση!

Δοκάρι είχε και στο 65′ ο Παναιτωλικός, σε προσπάθεια του Ζιγκερίδη, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 71′ με το γκολ του Πατσιαβούρα!

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας (88′ Κουμπαρόπουλος), Τσιότρας, Ράδης, Αποστολίδης, Τσούλχας, Δώρης, Στυλίδης (80′ Βασσάρας), Ζιγκερίδης, Καραγιάννης (70′ Τσελέπης), Μαυριάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Σταματόπουλος, Πριόνας, Μάλης, Μιχάι, Νταλακούρας, Γκασούκας, Γουσίσεβιτς, Τσιγγάρας, Γιαννιώτης, Παράς, Χριστογιάννης, ενώ μπήκαν και οι Γεωργούσης, Παναγιωτίδης, Μανωλάκης.