Ισόπαλοι με καλό ποδόσφαιρο

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Βέροια και Παναιτωλικός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, παίζοντας όμως καλό ποδόσφαιρο.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου μπόρεσε να προηγηθεί στον αγώνα και στη συνέχεια η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της. Στο 33′ ο Γιαννιώτης ήταν αυτός ο οποίος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι στο 41′ για την ισοφάριση!

Δοκάρι είχε και στο 65′ ο Παναιτωλικός, σε προσπάθεια του Ζιγκερίδη, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 71′ με το γκολ του Πατσιαβούρα!

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας (88′ Κουμπαρόπουλος), Τσιότρας, Ράδης, Αποστολίδης, Τσούλχας, Δώρης, Στυλίδης (80′ Βασσάρας), Ζιγκερίδης, Καραγιάννης (70′ Τσελέπης), Μαυριάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Σταματόπουλος, Πριόνας, Μάλης, Μιχάι, Νταλακούρας, Γκασούκας, Γουσίσεβιτς, Τσιγγάρας, Γιαννιώτης, Παράς, Χριστογιάννης, ενώ μπήκαν και οι Γεωργούσης, Παναγιωτίδης, Μανωλάκης.