Ισόπαλοι Ξάνθη και Βέροια

Ισόπαλοι Ξάνθη και Βέροια

Από έναν βαθμό πήραν Ξάνθη και Βέροια στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς το ματς έληξε 1-1, σε ένα δυνατό παιχνίδι για τον Βόρειο όμιλο της Superleague K17.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48′ με τον Περπερίδη μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με σουτ άνοιξε το σκορ. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 72′ με το γκολ του Τσιλιγγίρη και η Βέροια στη συνέχεια πίεσε για να πάρει και πάλι το προβάδισμα χωρίς όμως επιτυχία.

Με την Ξάνθη να συνεχίζει να έχει το προβάδισμα από τη Βέροια και ουσιαστικά να έχει σίγουρη τη θέση της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Βενετικίδης, Μπράτσια, Ιτσκάρας, Παλάνης, Καγκελίδης, Τζάνι, Στογιαννίδης (65′ Φωτόπουλος), Σοφιανίδης (83′ Κουλιανίδης), Περπερίδης (84′ Ευφραιμίδης), Κυζιρίδης (70′ Ταλαίπωρος), Κουτσούκης.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Γράβας (55′ Τσιλιγγίρης), Σουλεϊμάν, Γκατζόγιας (80′ Κιολεΐδης), Δουλγέρης, Ιωάννου.