Ισόπαλο το πρώτο φιλικό των Παίδων

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό των Παίδων

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο φιλικό ματς της εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018.

Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα το κατάφερε δημιουργώντας αντίστοιχες ευκαιρίες. Η κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο (17′) σημειώθηκε ύστερα από συνδυασμό του Φακή με τον Σερπέζη και πλασέ του τελευταίου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γκριλ, ενώ στο β’ ημίχρονο (52′) έπειτα από σουτ του Βαγιαννίδη από πλεονεκτική θέση.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσαλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Γκοτζαμανίδης (41′ Γκόγκος), Μουτζούρης (41′ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (55′ Σάνι), Βουτσάς (41′ Μαυρουδής), Γκατζόγιας (41′ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (41′ Θυμιάνης), Σερπέζης (41′ Ηλιάδης), Κορέας (41′ Θεοδωρίδης), Φάκης (41′ Πατρινός).

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Γκριλ, Μάχερ, Μπούριν, Μάκοβετς (61′ Ρέπας), Σπάνρινγκ (41′ Νόβακ), Πέτσαρ, Σβέτλιν, Κόριτνικ (61′ Μέσαριτς), Μπέγκους (61′ Μάτκο), Μούταβτσιτς, Πούσιαρ (41′ Πρέλεκ).

* Ο επόμενος αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία είναι προγραμματισμένος για τις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.