Ισόπαλο το τεστ των Κ20 της Λαμίας

Ισόπαλο το τεστ των Κ20 της Λαμίας

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Νέων της Λαμίας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague. Οι μικροί των νεοφώτιστων αντιμετώπισαν τη Στυλίδα εκτός έδρας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λάκης Παπανικολάου, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 12′ με τον Καραγιάννη, ενώ ισοφάρισε η Στυλίδα στο 16′ με τον Βαρυπάτη. Ξανά οι νεοφώτιστοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έκαναν το 1-2 με τον Πατσαρούχα στο 58′. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 77′ από τον Γαρέφη.

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τέγος, Μούτσελος, Ζωγράφος, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Μπίκος, Καυκιάς, Λάγιος, Βαρυπάτης, Λιόλιος, ενώ έπαιξαν και οι Μυκονιάτης, Ντάτης, Γαρέφης, Πάλλας, Έρβις, Τζουλιάνο, Μωράτης.

ΛΑΜΙΑ: Σκιαθίτης, Χ. Καραγιάννης, Χρυσαφόπουλος, Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Μανιάς, Πατσαρούχας, Λαμπρόπουλος, Η. Καραγιάννης, Κωστίκας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Καρακούσης, Βασιλειάδης, Παπαλέξης, Γιάτσας, Μουρούτης, Πατσάνι, Πάτρου, Φαρμάκης, Χριστόπουλος, Δήμας.