«Κάθε ματς ξεχωριστά, να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος»

«Κάθε ματς ξεχωριστά, να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών της ΑΕΚ, Μάρκος Δήμος, μίλησε στο newsacademies.gr μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν και ο Ολυμπιακός πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρώτη θέση, αλλά ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι η ομάδα του έχει ως στόχο να διατηρήσει την πρωτιά μέχρι την τελική φάση της Superleague K17:

Αρχικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα. Σημείωσε ένα αγώνα, εμείς εκεί προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά δεχτήκαμε και ένα δεύτερο και θεωρώ ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Κοιτάξαμε στην αρχή και οι δύο ομάδες να κρατήσουμε το μηδέν. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την ποιότητα του αντιπάλου δημιουργείς και τις ανάλογες φάσεις. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε καλή αμυντική λειτουργία και κάπου έλειψε και η δική μας σωστή σκέψη».

Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Η συνέχεια είναι παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα και υπάρχουν αρκετά ματς ακόμα. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να κρατήσουμε την πρώτη θέση που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος».