«Κέρδος η εμφάνιση των 99άρηδων απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες»

Ο προπονητής των Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σε δηλώσεις του στο newsacademies.gr αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο (4-1) στο Ρέντη, αλλά και την καλή εμφάνιση ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί το 1999:

«Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο του πρωταθλήματος και την βελτίωση των παικτών. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι οι 99άρηδες τα πήγαν καλά απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, ο Πανιώνιος χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες 97άρηδες και εμείς βάλαμε μπροστά την ποιότητα και το ταλέντο των μικρών και αυτό αποτυπώθηκε στο χορτάρι. Στόχος μας είναι όπως είπα και πριν, το πρωτάθλημα και η βελτίωση των παικτών και να δίνουμε στους αγώνες ευκαιρίες σε παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ότι οι αντίπαλες ομάδες μεταμορφώνονται με τον Ολυμπιακό και χρησιμοποιούν ό,τι καλύτερο έχουν και επιδεικνύουν μεγαλύτερο ζήλο, αλλά έχουμε πει στους παίκτες μας ότι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο και θα πρέπει να αγωνίζονται πάντα έτσι ώστε να κερδίζουν ακόμη και τον πιο δύσκολο αντίπαλο».