Και άλλη κούπα για τον ΠΑΟΚ

Και άλλη κούπα για τον ΠΑΟΚ

Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ15 αναδείχθηκε η Κ14 του ΠΑΟΚ, που κέρδισε την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στον τελικό, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 19.05 στη Μίκρα.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη κι άλλο ένα πρωτάθλημα στο PAOK Academy πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γκούμας με πέναλτι. MVP του τελικού δε, αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σπύρος Αγγελίδης, που μεταξύ άλλων εντυπωσιακών επεμβάσεων απέκρουσε πέναλτι.

Να τονιστεί ότι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ τόσο η Κ14, όσο και όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ αγωνίζονται κόντρα σε ομάδες, ένα χρόνο μεγαλύτερες. Προπονητές της Κ14 είναι οι Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Πετράκης.

Την Κ14 αποτελούν οι:

Σπύρος Αγγελίδης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Δημήτριος Παπαευαγγέλου, Αθανάσιος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Ιωάννης Γιαγκούλας, Νικόλαος Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Στέφανος Αλειφερόπουλος, Δημήτριος Κωττάς, Χρήστος Αλμύρας, Παναγιώτης Πεκρίδης, Κωνσταντίνος Ιγνατίου, Σάββας Μιχαηλίδης, Αθανάσιος Γιαγτζίδης, Νικόλαος Μαύρης, Γκουστάβο Βαρέλα, Ιωάννης Κουτσιούδης, Αλέξανδρος Αδάμ.