Και οι δυο τους είναι υπέροχοι!

Και οι δυο τους είναι υπέροχοι!

Αυτό που αναφέρουν, αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι προπονητές του πρωταθλήματος της Superleague Κ20, είναι πως οι τερματοφύλακες των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα. Αμφότεροι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και την περασμένη αγωνιστική βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής με 1-0 στις καθυστερήσεις.

Ο λόγος για τους Λευτέρη Αστρά και Μάριο Σιαμπάνη! Αμφότεροι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στη Superleague Κ20 και δείχνουν πως διαθέτουν ταλέντο και γνωρίζουν καλά την θέση του τερματοφύλακα.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια όσων είδαν τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας από κοντά, οι οποίοι ανέφεραν «και οι δύο τερματοφύλακες έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους. Ειδικά ο Σιαμπάνης έκανε μία εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά που πήγε χαμηλά στη γωνία του και εκείνος κατάφερε να διώξει!».

Ο Λευτέρης Αστράς είναι και μέλος της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου, αλλά και διεθνής και διαθέτει επαγγελματικό συμβόλαιο διανύοντας το 19ο έτος της ηλικίας του. Από την άλλη ο Σιαμπάνης «ανέβηκε» φέτος στην πρώτη ομάδα ως τρίτος τερματοφύλακας, καθώς τον πιστεύει αρκετά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 17 ετών!