Και οι τρεις μεγάλες ομάδες ψάχνουν για διευθυντή ακαδημίας!

Και οι τρεις μεγάλες ομάδες ψάχνουν για διευθυντή ακαδημίας!

Εδώ και ημέρες έχουν σημειωθεί εξελίξεις και στις μεγάλες ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημίας.

Υπάρχει ένα κοινό σημείο που «ενώνει» τις τρεις αυτές ομάδες.

Το κοινό σημείο είναι ο τεχνικός διευθυντής. Και οι τρεις σύλλογοι βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή για την ακαδημία τους.

Αρχικά έμεινε ο Παναθηναϊκός χωρίς τεχνικό διευθυντή, μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν με τον Τάκη Φύσσα. Ο οποίος είχε «κατέβει» στις πρόσφατες εκλογές και έτσι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Δεν υπήρξε κάποια προσθήκη παρά μόνο δόθηκαν περισσότερες αρμοδιότητες στον Κώστα Ταράση.

Από εκεί και πέρα, στη συνέχεια υπήρξαν εξελίξεις στην ΑΕΚ. Έμεινε χωρίς προπονητή η πρώτη ομάδα και αποφάσισαν οι «κιτρινόμαυροι» να προωθήσουν στην πρώτη ομάδα τον Νίκο Κωστένογλου. Ο οποίος ήταν προπονητής των Νέων και τεχνικός διευθυντής.

Αρχικά αυτή η λύση ήταν προσωρινή, μέχρι όμως που έγινε μόνιμη. Έτσι ο Κωστένογλου άφησε εντελώς τη θέση του στην ακαδημία και η ΑΕΚ δεν έχει, ακόμα, προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Είχαν ακουστεί τα ονόματα των Θοδωρή Ελευθεριάδη και Μπάμπη Ζελενίτσα από την Εθνική αμφότεροι, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστικά εξέλιξη.

Τέλος, ήρθαν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ρικάρντο Πέρες χωρίς μέχρι τώρα να τον έχουν αντικαταστήσει. Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει αναλάβει, προσωρινά τουλάχιστον, τα ηνία των Κ19 ενώ η θέση του διευθυντή έχει μείνει ακέφαλη.

Μίλησαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Αντώνη Νικοπολίδη χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία, ενώ πληροφορίες του newsacademies.gr είχαν αναφέρει πως ο Νικοπολίδης είχε προτείνει τον Θοδωρή Ελευθεριάδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.