Και στο… βάθος Γκούμας στους Κ20 του Παναθηναϊκού!

Και στο… βάθος Γκούμας στους Κ20 του Παναθηναϊκού!

Επέμενε «ο… Περίεργος» στο ρεπόρτάζ του στο newsacademies.gr και φαίνεται πως δικαιώνεται, όσον αφορά για την επιστροφή Ομοσπονδιακού προπονητή σε μεγάλη ΠΑΕ! Το θέμα του Γιάννη Γκούμα έχει… σκάσει τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια κίνηση από την ΕΠΟ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή.

Όπως αναφέραμε και σε άλλο ρεπορτάζ, αναμένονται εξελίξεις στις συμβάσεις των Ομοσπονδιακών προπονητών στις μικρές Εθνικές ομάδες και μία απ’ αυτές φαίνεται πως θα αφορά τον Γιάννη Γκούμα.

Αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, αποφάσισε να βγάλει από την τεχνική ηγεσία των Κ20 τον Κώστα Φρατζέσκο και να του προτείνει το τμήμα κάτω των 17 ετών, με τον ίδιο όμως να αντιδρά. Και αμέσως υπήρξε η… φήμη ότι η κίνηση αυτή έγινε καθώς είναι κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Γκούμας, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται αυτό επίσημα χείλη, ούτε από του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε και από της ΕΠΟ…