Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο PlayStation Store

Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο PlayStation Store

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony με τιμές που φτάνουν έως και 60% χαμηλότερα για αγορές παιχνιδιών, DLC και Season Pass!

Για το Playstation 4 η γκάμα είναι μεγάλη και αποτελείται από πρόσφατα παιχνίδια, όπως τα Tekken 7 και Dirt 4, αλλά και «δυνατούς» ΑΑΑ τίτλους, όπως τα Battlefield 1, GTA V και NBA 2K17! Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα PS VR παιχνίδια από τις προσφορές. Until Dawn: Rush of Blood, Robinson: The Journey και Batman: Arkham VR είναι ενδεικτικά κάποιοι από τους τίτλους που μπορείτε να αποκτήσετε φθηνότερα και να τους ευχαριστηθείτε με το VR Headset σας στο PS4!

Εκπτώσεις όμως θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές και για δεκάδες παιχνίδια για τις κονσόλες PS3 και PS Vita, καθώς στο σύνολό τους οι τίτλοι που περιλαμβάνονται στο Summer Sale της Sony ξεπερνούν τους 400! Ευκαιρία λοιπόν αν είχατε κάποιο παιχνίδι, DLC ή Season Pass που σκεφτόσασταν να αγοράσετε, να περάσετε μια βόλτα από το PS Store και να προσθέσετε μερικά ακόμη αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη!

Για την προώθηση του Summer Sales η Playstation EU έβγαλε και ένα διασκεδαστικό διαφημιστικό που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Οι εκπτώσεις θα έχουν διάρκεια περίπου ενός μήνα καθώς ξεκίνησαν στις 19 Ιουλίου και θα μπορείτε να τις βρείτε στο PS Store έως τις 16 Αυγούστου!